Informatie & deelname Inwoners Venray

Meld u aan voor de eerste digitale informatie avond op 19 november

Eerste digitale informatieavond

De eerste digitale informatieavond voor inwoners uit de gemeente Venray staat gepland op donderdag 19 november van 20.00 – 21.00 uur. De avond is speciaal voor inwoners uit de gemeente Venray om mee te praten over een mogelijk windpark in het oosten van de gemeente Venray.

Deze avond zal georganiseerd worden door Frank van Bussel; onafhankelijk gebiedsregisseur.

Tijdens deze avond zullen wij informatie delen en uw vragen beantwoorden.

Agenda

Tijdens de digitale informatieavond wordt er aandacht besteedt worden aan de volgende onderwerpen:

  • De aanleiding voor verkenning naar een mogelijk lokaal windpark
  • De uitgangspunten van een mogelijk windpark
  • Lokaal eigenaarschap
  • Impact voor (direct) omwonenden
  • De locaties
  • Het proces
  • Vragen & antwoorden

Deze sessie duurt één uur en gaat via MS Teams. (Uiteraard zitten hier geen kosten aan).

Vragen

Om zoveel als mogelijk vragen te beantwoorden willen wij vragen om uw vraag, die avond, in de digitale chat te stellen. Zodra u uw naam hoort, kunt u zich kort even voorstellen en uw vraag stellen. Mochten niet alle vragen beantwoord kunnen worden, streven wij ernaar om de overige vragen met antwoord op de website te delen.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden. Zodra de eerste avond vol zit, zal er meteen een tweede avond georganiseerd worden. De eerste 50 deelnemers ontvangen een mail ter bevestiging. Voordat de digitale informatie avond georganiseerd wordt, ontvangen deze 50 deelnemers een tweede mail; in deze mail staat de link naar de MS Teams meeting voor 19 november. U kunt op deze link klikken op 19 november vanaf 19.45. De informatiesessie start om 20.00 uur en we eindigen om 21.00 uur.

Afmelden

Is uw aanmelding bevestigd maar bent u die avond verhinderd? Wilt u dan zo vriendelijk zijn u af te melden per mail naar: info@windparkvenray.nl met vermelding van uw naam?